deep support bv
Silver partner van Loxone


 Domotica

Wilt u meer comfort en/of efficiency  in en rondom uw woning en/of tuin? Wij kunnen uw wensen automatiseren door middel van een maatwerk domotica systeem. Wij kunnen automatisering bieden door middel van electronica zodat u dit kan bedienen met een afstandsbediening, smartphone of vanaf uw tablet. Denk hierbij aan het automatiseren van onder andere het aansturen van uw ventilatie systeem, de verwarming, verlichting, audio/video systemen, deurbediening en gordijnen. In uw tuin kunt u bijvoorbeeld het sproei systeem automatiseren, de reinigingsinstallatie voor uw vijver aansturen en fonteinen automatisch instellen. Het doel is het slimmer toepassen en gebruiken van beschikbare techniek. Uiteraard is het fijn om dit te integreren tijdens de bouw maar we kunnen het vaak ook nog integreren in een bestaande woon situatie. In een bestaande bouw zijn de mogelijkheden beperkter dan tijdens de bouw.

 

Door middel van domotica kunt u techniek op afstand besturen en beïnvloeden. Soms is dat nodig, soms handig en altijd leuk! U bespaart kosten doordat alles automatisch wordt aangestuurd.

Stel, u gaat op vakantie, hoe mooi is het dan dat uw tuin geregeld wordt door een systeem dat kijkt wanneer uw planten water nodig hebben? Mocht het gaan regenen dan stop het systeem zelfs met water geven zodat de regen het overneemt. Hoe mooi zou het zijn als de leidingen met water afgesloten worden als het gaat vriezen?